Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Woning taxeren?

Een koper van een woning, een verkoper van een huis, de hypotheekverstrekker, de verzekering, de overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat een woning waard is. Een taxateur kan daar een objectief antwoord op geven door het opstellen van een taxatie van de betreffende onroerende zaak.

 • Je woning wordt grondig bestudeerd (bouwkundig, juridisch, courantheid)
  • Je krijgt een nauwkeurige waardebepaling
  • Er volgt uitgebreide rapportage
  • Wordt volledig geaccepteerd bij aanvraag van een hypothecaire geldlening
  • Gegarandeerd een snelle afwikkeling
  • Biedt scherpe, concurrerende tarieven

Een gevalideerd (erkend) taxatierapport middels het NWWI wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen

Nederlands Woning Waarde Instituut.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, zij eisen veelal een NWWI taxatie, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Waardoor wij je de garantie kunnen geven dat al onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) zullen worden geaccepteerd.

Taxatie laten uitvoeren
Een taxatie aanvraag plaatsen kan heel eenvoudig via ons contactformulier. De taxateur neemt nog dezelfde (of eerstvolgende) werkdag contact met u op om uw taxatie verder te bespreken.

Volg ons op Facebook

Laatste items

Categorieën